Aduceti la forma cea mai simpla expresia
( radical din 3 - 1) la puterea a doua - 2 (radical din 3 + 2, (5)) + 4 | 1- radical din 3|
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
6
( √3 - 1)² - 2 (√3 + (25-2)/9) + 4 (√3-1)=
= 3+1-2√3 - 2√3 - 46/9 + 4√3-4=
= - 46/9
= 3+1-2√3 - 2√3 - 46/9 + 4√3-4=
= - 46/9
papusa02:
iti mulltumesc foarte mult, cu adevarat esti un geniu.. mersi din suflet ..sunteti o adevarata matematiciana inascuta .. sunteti bravo si continuati sa ajutati persoane asta da dovada ca sunteti o persoana buna la inima va MULTUMESC MULT
Alte întrebări interesante
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă