aduceți la forma cea mai simplă:
x la 2 - 2x + 1 supra y - xy + z - zx
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
12
x²-2x+1=(x-1)²
y-xy+z-zx=-y(x-1)-z(x-1)=(x-1)(-y-x)
Expresia,arata,asa
(x-1)/(-y-z),sau,-(x-1)/(y+z),sau,(1-x)/(y+z)
y-xy+z-zx=-y(x-1)-z(x-1)=(x-1)(-y-x)
Expresia,arata,asa
(x-1)/(-y-z),sau,-(x-1)/(y+z),sau,(1-x)/(y+z)
Diddles2002:
mrs mult :-)
Alte întrebări interesante
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă