aduceti la o forma mai simpla expresia (3x-2)^2-(3x+2)^2
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
(3x-2)(3x-2)=9x la2-12x+4
((3x+2)(3x+2)=9x la2+12x+4
9x la2-12x+4-9x la2-12x-4=
-24x
((3x+2)(3x+2)=9x la2+12x+4
9x la2-12x+4-9x la2-12x-4=
-24x
Răspuns de
2
Folosim formulele:
(a-b)²=a²-2ab+b²
(a+b)=a²+2ab+b²
In atasament este rezolvarea.
Mult succes!
(a-b)²=a²-2ab+b²
(a+b)=a²+2ab+b²
In atasament este rezolvarea.
Mult succes!
Anexe:
Alte întrebări interesante
Biologie,
8 ani în urmă
Fizică,
8 ani în urmă
Chimie,
8 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă