Aflati rezultatul calculului:[1/6+(-1/3)la a doua ]:5/3
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
3
[1/6+(-1/3)² ]:5/3 =
[1/6 + 1/9] ; 5/3 =
[ 6/36 + 4/36] : 5/3 =
10/36 : 5/3 =
5/18 x 3/5 =
3/18 =
1/6
[1/6 + 1/9] ; 5/3 =
[ 6/36 + 4/36] : 5/3 =
10/36 : 5/3 =
5/18 x 3/5 =
3/18 =
1/6
maddpupik22:
Multumesc!
Răspuns de
2
Rezolvarea este atasata ............................................
Anexe:
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Engleza,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Geografie,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă