Aflati valoarea expresiei: (16,5 - 13 intreg si 7 pe 9) * 6 pe 11 + 2,2 * (8 pe 33 - 1 pe 11) + 3 intreg si 2 pe 11=.....
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
16
(16,5 - 13 intreg si 7/9) * 6/11 + 2,2 * (8/33 - 1/11) + 3 intreg si 2/11=
(16 intregi 1/2 - 13 intreg si 7/9) * 6/11 + 22/10 * (8/33 - 1/11) + 3 intreg si 2/11=
=(3 intregi 1/2 - 7/9) * 6/11 + 2,2 * (8-3)/33 + 35/11=
=(7/2 - 7/9) * 6/11 + 11/5 * 5/33 + 35/11=
=(63-14)/18 * 6/11 + 1/3 + 35/11=
=49/33 + 1/3 + 35/11=
=(49+11+105)/33=
=165/33=5
(16 intregi 1/2 - 13 intreg si 7/9) * 6/11 + 22/10 * (8/33 - 1/11) + 3 intreg si 2/11=
=(3 intregi 1/2 - 7/9) * 6/11 + 2,2 * (8-3)/33 + 35/11=
=(7/2 - 7/9) * 6/11 + 11/5 * 5/33 + 35/11=
=(63-14)/18 * 6/11 + 1/3 + 35/11=
=49/33 + 1/3 + 35/11=
=(49+11+105)/33=
=165/33=5
nicu051:
Asta este doar la a) ????
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă