Aflati x€N stiind ca:
![\frac{(a - 5) \times (b + 3 )}{45} = \frac{11}{9} \frac{(a - 5) \times (b + 3 )}{45} = \frac{11}{9}](https://tex.z-dn.net/?f=+%5Cfrac%7B%28a+-+5%29+%5Ctimes+%28b+%2B+3+%29%7D%7B45%7D++%3D++%5Cfrac%7B11%7D%7B9%7D+)
Va roooog,ajutati-ma!Dau 15 puncte
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
11
(a - 5) × (b + 3) = 45×11/9
(a - 5) × (b + 3) = 55 = 11 × 5 = 5 × 11
a - 5 = 11 ==> a = 16
b + 3 = 5 ==> b = 2
a - 5 = 5 ==> a = 10
b + 3 = 11 ==> b = 8
(a - 5) × (b + 3) = 55 = 1 × 55
a - 5 = 1 ==> a = 6
b + 3 = 55 ==> b = 52
(a - 5) × (b + 3) = 55 = 11 × 5 = 5 × 11
a - 5 = 11 ==> a = 16
b + 3 = 5 ==> b = 2
a - 5 = 5 ==> a = 10
b + 3 = 11 ==> b = 8
(a - 5) × (b + 3) = 55 = 1 × 55
a - 5 = 1 ==> a = 6
b + 3 = 55 ==> b = 52
Alte întrebări interesante
Chimie,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă