Limba română, întrebare adresată de Flaffiz3826, 8 ani în urmă

Africa,China,Mexico, Berlin zona Mystery și cea Fantasy toate reunite sub același nume Phantasia Land-Germania. Nenumarate actractii, divertisment, show-uri de acrobatică, bungee de la 65 de metri înălțime în cădere liberă, echilibristică, magie, diverse roller coster... Povestește in maximum opt rânduri o întâmplare la care ai luat parte în interiorul acestei lumi a fantezii

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de annamaya56
15
Era o zi calduroasa de vara din Berlin. Razele soarelui îmi mangaiau pielea mea fina. Pasarile zburat din copaci în copaci , fericite ciripind în zori.
Familia mea hotarase sa mergem la un parc de distractii. Drumul de la hotel pana la parc a fost destul de lung. O data ajunsi acolo muzica de carnaval nu lipsea. Eram foarte entuziasmata. Am platit biletele și amintrat. Ne-am impartit în 3 grupuri. Primul grup îl forma mama și tata , care se duceau la Tunelul Indragostitilor. Al doilea grup era format din bunica și fratiorul meu mai mic care se duceau pe o terasa sa bea ceva deoarece ei nu vor sa ia parte la aventura. Iar ultimul grup îl formam eu și cu bunicul meu , care hotaraseram sa mergem la Roller Coster-ul Teroare din Intuneric. Bunicul meu , pe atat de batran ce era , era foarte indraznet.
Ne-am despartit și eu cu bunicul am pornit spre Roller Coster. Ajunsi acolo ne-am urcat și am avut parte de cea mai tare experienta din viata mea. Ne-am distrat la maxim. Am iesit din parcul de distractii toti cu zambetul pe buze pana la urechi , razand și povestind fiecare experienta noastra de neuitat.
Alte întrebări interesante