Limba română, întrebare adresată de podiucclaudiu, 8 ani în urmă

ai aflat din text ca pisica este cel mai cunoscut animal domestic in toată lumea. Imaginează-ți că vei merge la aniversarea unui prieten si te-agandit să-i faci un cadou un pisoi . folositi cat mai multe informatii de ce crezi ca e cadoul potrivit . Dau coroana primului răspuns. Maxim 8 randuri​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ninjagirl0
0

Eu cred că o pisică ar fii un cadou potrivit mai ales pentru o persoană introvertită care are nevoie de un micuț companion patruped care să-l iubească necondiționat. Aceste animale care se domesticesc ușor reduc și stresul cu mângâieri. Nu trebuie scoasă afară pentru plimbări în parc și nu au tendința de a fii foarte agresive. Este ușor de întreținut deoarece nu necesita multă atenție.

Răspuns de dianageorgiana794
0

Răspuns:

Pisica un animal domestic usor de crescut care iti ofera o companie placuta.Este cadoul potrivit pentru scumpa mea prietena ,Irina.Isi dorea de mult o pisica cu blana moale si alba.Nu este greu de crescut.Se adapteaza bine la mediul in care este crescuta,nu face mizerie, toarce toata ziua sub mangaierea stapanei.Trebuie doar hranita cu mancare speciala,cateva vitamine,periata putin blanita,taiate ghiarele din cand in cand si ai o pisicuta bine ingrijita.Pisicile sunt foarte sensibile , se potriveste cu caracterul prietenei mele.Au nevoie de mangaiere,de joaca si alintare.Deci este cadoul perfect.

Alte întrebări interesante