Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Ai ajuns la mare... Privesti de la fereasatra hotelului peisajul marin. Alege culorile verii si recompune peisajul din cuvinte! Foloseste cat mai multe adjective.. va rog mult imi trebuie repede dau 15 puncte.


robertutzu123: da
robertutzu123: sper ca te-am ajutat
robertutzu123: pe aceasta si eu o aveam

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
41
       Privesc uimit la minunatul peisaj marin,care se zareste de la fereastra hotelului.Apa marii,care este albastra precum mantaua iernii,formeaza valuri jucause care se izbesc de uscat si aduc mii si mii de scoici,mari...mici...niste frumuseti.
        Afara cerul este senin,culoarea albastra deschis a boltii ceresti iti umple sufletul de farmec si veselie,iar soarele auriu si calduros precum mangaierea duioasa a mamei natura isi trimite blandele sale raze si mangaie turistii care tocmai se scalda in apa placuta a marii.
      Nisipul cel care te gadile la talpile piciorelor are o culoare placuta,un bej spre auriu,copii veseli construiesc castele din el ,iar cei mari fac plaja.
      Apusul de soare este magnific,este asa frumos....paleta calda de culori care se formeaza la lasarea inceta a serii te incanta,cerul si toata plaja devenind parca un simplu tablou,care incet,incet dispare in intunecimea noptii.

Utilizator anonim: nefiind specificate randurile...am ales eu nr.de randuri
Utilizator anonim: in orice caz,cu placere!
Alte întrebări interesante