Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Ai experimentat pana acum atatea senzatii tari pe roller coaster ,incat in Europa Park ai alea sa faci o calatorie pe covorasul magic ,despre care stiai ca exista doar in povesti . Descrie , privelistea minunata pe care ai putut-o admira in aceasta plimbare .....va rog am nevoie urgent

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Simoab
143
Putin nesigur, am urcat pe covorasul magic. Acesta a inceput sa zboare incet din ce in ce mai sus, apoi din ce in ce in mai repede. M-am decis sa ignor golul din stomac si sa admir ceea ce vad
Eram atat de sus, totul se vedea asa frumos de aici! Pot vedea luminile aprinse de la felinare si de la casele oamenilor dansand un joc al luminilor. Se vad cateva masini pe strazile intunecate. Covorasul continue sa zboare mai departe. Aici observ un camp cu flori sub noi. Toate parca se uita la mine. Aerul neobosit ma loveste in fata, dezechilibrandu-ma. Oamenii sunt ca niste furnici cand ii privesti de sus.
Cand covorasul si-a terminat calatoria ne am intors. A fost superb! Mi-as dori sa repet aceasta intamplare. O sa ii spun prietenului meu ce a pierdut pentru ca nu a venit cu mine.

Simoab: doar 5 puncte?
Mmomadalyna: E vorba despre un carusel, nu are nici o treaba cu covoras zburator.
Răspuns de PustoaicaTa
71
Cu emotii de nedescris, ma urc pe covor, nu avea volan, nu avea frane. Porniseram de mult timp, dar eu tot emoționată, priveliștea era superba, catedrale, parcuri, locuri de joaca, mii de flori, era magic. Continui tu, da?
Alte întrebări interesante