Limba română, întrebare adresată de JasminaFurinda, 8 ani în urmă

Ai un prieten drag, imaginar, care este pinguin. Descrie-l folosind un limbaj artistic, astfel încât să-l faci pe cititor să-l iubească la rândul lui.







Vă rog spunețim.... VĂ ROG!!! ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Cameliuta3
2

Răspuns:Fiecare din noi avem prieteni care mai de care, dar prietenul meu cel mai bun e pinguinul Frigurosul. Este un prieten uimitor și vesel, mereu îmi povestește despre aventurile sale și peripețiile la Polul Nord. Îmi deschide secrete despre prepararea celei mai bune înghețate și croșetarea căciulițelor din lână. Frigurosul este foarte distractiv, cînd plecăm la săniuș cade cu nasul în zăpadă,devine atît de acoperit de zăpadă de zici că este Moș Crăciun. Îl admir foarte mult pe Frigurosul, suntem de nedespărțit)

Explicație:

Răspuns de razun2009
2

straniu dar adevarat... Prietenia dintre om si pinguin. Pare o tematica foarte interesanta, dar atunci cand la usa ta apare din senin o figura dragalasa care te cheama la joaca si iti arata in jurul lui un decor desprins ca din poveste unde totul este imbracat intro mantie alba stralucitoare iar de copaci stau atarnati turturi de cristal.Mi am pus patinele in picioare, mam imbracat adecvat si am plecat impreuna cu bunul meu amic imaginar sa patinam, sa ne distram si sa legam o stransa prietenie.Rasetele noastre zglobii rasunau in zare ca niste clopotei de cristal.M-am simtit foarte bine cu micul meu pinguin imaginar.Te mai astept pe la mine!

Pls coronita


JasminaFurinda: mulțumesc
razun2009: cu placere da imi dai coronita pls?
Alte întrebări interesante