Limba română, întrebare adresată de nitumirunaelena, 9 ani în urmă

Ajunşi la Bucureşti, membrii familiei şi Goe asistă la ceremonia de 10 Mai. Imaginaţi vă că aventurile lui Goe nu se termină aici, ci continuă cu alte două fapte pe care le va săvârşi. Povestiţi le!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de varog12345678910
5
Dupa ce a ajuns la Bucuresti de 10 Mai , Goe nu se astampara deloc sa faca fapte rele , cum a facut in tren , in gara si in alte locuri !                                                                                    Ajunsi acsa , Goe avea multa energie si inca multe fapte rele in el .
Se descalta si incepe sa ia cate un vas , cate un vas , pana cand a facut un turn care se daramase pe podea . Mama era mandra de ceea ce facu' Goe , deoarece a avut un moment dat echilibru pentru a tine vasele si ca a reusit sa faca un turn din ele . Mam' mare era si mai fericita ca neputul ei ,,cuminte si ascultator'' a vreut sa faca pe clofnul , iar Matusa era si ea mandra ca Goe vreia sa se faca un circar .                                                                                             Sper ca ti-am fost de mare ajutor !

varog12345678910: acum sa-ti mai spun fapte imaginate !
nitumirunaelena: ok, imi trebuie fapte de ale lui de la Bucuresti
varog12345678910: Se descalta si incepe sa ia cate un vas , cate un vas , pana cand a facut un turn care se daramase pe podea . Mama era mandra de ceea ce facu' Goe , deoarece a avut un moment dat echilibru pentru a tine vasele si ca a reusit sa faca un turn din ele . Mam' mare era si mai fericita ca neputul ei ,,cuminte si ascultator'' a vreut sa faca pe clofnul , iar Matusa era si ea mandra ca Goe vreia sa se faca un circar .
varog12345678910: Sper ca ti-am fost de mare ajutor !
Alte întrebări interesante