Matematică, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

ajutama bre nu fi calic ........................................

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mikivlad
0

Răspuns:

Explicație pas cu pas:

Anexe:
Răspuns de Utilizator anonim
0

= 4x la a 2-a - 4x + 1 - 2(x la a 2-a + x - 2x - 2) - (x la a 2-a + 2x + 1)

= 4x la a 2-a - 4x + 1 - 2x la a 2-a - 2x + 4x + 4 - x la a 2-a - 2x -1

= x la a 2-a - 4x + 4 este formula

asta inseamna ca este =(x -2) totul la a 2-a

Alte întrebări interesante