Limba română, întrebare adresată de Pupocek, 8 ani în urmă

ajutaţi
ajutaţi
ajutaţi​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de irinamchirita
1

Răspuns:

1.Dragostea e îndelung răbdătoare

Dragostea nu va pieri niciodată

Dragostea nu caută folosul său

2.Dragostea este sentimentul nemuritor din viața de zi cu zi ce aduce zâmbetul pe buze.Acest sentiment nu piere niciodată însoțind oamenii pretutindeni chiar daca nimeni nu poate găsi motivul din care apare.

3.Adesea ne întrebăm de ce există dragostea și cum putem sa uităm cum e sa iubești.

Acest sentiment își face apariția chiar de la începutul vieții fie că această se prezintă într-un mod superficial sau ca fiind un sentiment pătrunzător pe care nu îl dorim dar îi ducem dorul când pleacă.

Momentul in care ne îndrăgostim ne întâmpină în cele mai neașteptate momente și chiar dacă după un timp îți reculegi sentimentele și pornești mai departe cu speranța la un nou inceput persoana pe care am lăsat-o în urma va face tot timpul parte din inima noastră fie că dorim sa recunoaștem sau nu.Odata ce îți dedici sufletul unei persoane sentimentele nu pier niciodată acestea doar se rătăcesc in timp până la momentul unei noi întâlniri neașteptate.

Așadar nimeni nu știe cum apare dragostea dar un lucru e sigur aceasta nu piere niciodată ci se stinge treptat așteptând să fie redescoperită.

Alte întrebări interesante