Engleza, întrebare adresată de Ame007, 9 ani în urmă

Ajutati-ma cu traducerea va rooog!

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ElliePadalecki
1
Cei patru Beatlesi - John Lennon, Paul McCartney, George Harrison si Ringo Starr - au fost nascuti in Liverpool. John, Paul si George se cunosteu de la scoala si cantau impreuna intr-o trupa rock bazata pe chitari numita The Quarrymen in 1959. Ei se aflau pe la sfarsitul tineretii (sau tineri adulti). Ringo Starr nu s-a alaturat grupului pana in 1962, dupa ce Sturat Sutcliffe, "al cincilea Beatle" a murit. John, George si Paul au cantat la chitari de ritm, de conducere si de bass. Ringo canta la tobe.

The Beatles si-au inceput cariera la Cavern Club in Liverpool. Au aparut prima data acolo fara Ringo in 21 Februarie 1961. In 9 Noiembrie Brian Epstein, un proprietar de casa de discuri, i-a vazut pe The Beatles la o sesiune de la ora pranzului. I-a intalnit cu ei, iar o luna mai tarziu le-a devenit manager. Brian Epstein le-a dat Beatlesilor o noua imagine - faimoasele costume Beatles si frizurile Beatles. 

In 1963, grupul a avut primul hit Numarul 1 in diagramele britanice cu single-ul lor "Please Please Me". Au avut primul concer in US in11 Februarie 1964. Pana in Aprilie 1964, The Beatles erau topul diagramelor britanice al single-urilor si albumelor si tineau topul 5 in diagramele US.

  Urmatorii doi ani au fost cel mai inalt punct al Beatlemania. Fetele tipau si plangeau atunci cand mergeau la concertele The Beatles, Toata lumea le cumpara inregistarile. Pana in 1966, The Beatles au mai avut inca 8 single-uri Numarul 1 si 5 albume Numarul 1.

In 1967, The Beatles au facut cel mai creativ album al lor, "Sergent Pepper;s Lonely Hearts Club Band". In acelasi an ei au mers in India si a devenit urmaritori ai Maharishi Mahesh Yogi. Din acel moment, nimic nu a mai fost la fel. Treptat, Beatlemania s-a stins si ,in 1968, cei patru Beatles au inceput sa mearga in directii diferite. Intr-un sfarsit, in 1971 s-au desparit.

Dar muzica The Beatles nu a murit. Avea ceva special si muzica lor este foarte populara si astazi. 

P.S: Sper ca te ajuta : ) 

Ame007: Ms
Alte întrebări interesante