Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

ajutați ma dau coroana de realizat o compunere cu tlitlul bunica minim 10 randuri

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Alexandraale46
1
                                              Bunica
Bunica mea, e cea mai tare. O iubesc enorm de mult! Cand ma joc in parul ei alb ca si omatul si cand ma uit in ochii ei vad fericirea imensa!
          Draga mea bunica,stand pe terasa,aude poarta trantind....si tresare.... imediat aducand prajiturile.....acele prajituri.....pe care le ador. Da,bunica face cele mai tari prajiturele! Bunica pentru mine este ca a 2 a mama...... mereu ma intelege,ma ajuta , imi da sfaturi si toate celelalte.Ador cand eram mica si imi citea povesti sau cand imi canta! Glasul ei si acum il aud....atat de lin....atat de frumos.....atat de special! 
                Aceasta este bunica mea , pot spune numai laude despre ea! Fara ea eu nu as fi existat deoarece ea a nascut-o pe mama si mama pe mine! Imi iubesc bunica!!!

Utilizator anonim: mulțumesc mult!
Alexandraale46: cu drag!
Răspuns de raspunsrapid
1
Bunica
Mereu cu zambetul pe fata,mereu cu lacrimile in ochi cand vede cat am crescut,cu parul sur si ars,cu unghiile tocite.Miroase mereu a efortul dat pentru a o creste pe mama mea si pe celelalte 3 surori,acum fiind matusiile mele.Mereu miroase a prajiturile savuroase facute,cu mare dragoste.Gospodara de mult,chiar si acum.Are pensie si inca munceste.Nu deoarece nu sunt deajuns banii,ci deoarece vrea sa fie un model pentru toti cei care stau in pat inca de la 20 de ani asteptand alocatiia pariintilor.
Sper ca te-am ajutat!
Alte întrebări interesante