Ajutați ma sa fac exercițiul 4 va rog !!!
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
E(X)= (2x+1)/(x-1):(1-4x²)/(1-x²)=(2x+1)/(x-1) ·(-)(x-1)(x+1)/ (1-2x)(1+2x)=
(x+1)/(2x-1) am scos minusul in factor si de la numitor
E(a)=(a+1)/(2a-1)
2=(a+1)/(2a-1)
a-4a=-2-1
a=1
(x+1)/(2x-1) am scos minusul in factor si de la numitor
E(a)=(a+1)/(2a-1)
2=(a+1)/(2a-1)
a-4a=-2-1
a=1
Alte întrebări interesante
Franceza,
8 ani în urmă
Geografie,
8 ani în urmă
Chimie,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă