Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Ajutati-ma sa fac o compunere despre primavara(20-30 randuri). Dau coroana!!!


Utilizator anonim: Am terminat sper sa-ti placa!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
1
                                              Primavara


   Lumina soarelui  a revinit din nou, dar un singur lucru nu stiu, de unde a venit? Oricum ar fi sunt sigura ca voi afla.
   Ce poate fi mai frumos decat sa revezi lumina dulce a soarelui, ciripitul pasarilor care zboara intens pe intregul cer, si susurul cald al apei ce-mi alina orice rana. Vantul a inceput a bate cu o imbiere aparte, daca este un vis nu vreau sa ma trezesc, dar daca este cu adevarat ceia ce se intampla stiu ca viata mea reiese dintr-un basm desprins dintr-o lume fara de capat. Primavara a revenit in viata noastra si ne readuce iubire in sufletele noastre plapande. Visam o lume noua care sa ma bucure si acum chiar o am. Chiar deca ea traieste numai trei luni, eu voi trai prin ea si ea prin mine, fiindca o simt atat de aproape incat pot vorbi cu ea. Ma bucur nespuns de fantezia in care cu toti ne regasim mai mult sau mai putin.
    Primavara ma aduce din nou la viata, cand ea nu era ma simteam mai putin plina de viata, dar acum aminflorit la fel ca un ghiocel dupa o iarna geroasa, care are puterea de a fi viu in orice moment. Vad ca toti copii decand s-a ivit primavara stau afara si cant, se joaca si se distreaza minuant. Niciodata nu va exista o anumita varsta pentru a ne bucura de primavara, fiindca orice om are lumina primaverii in suflet.
 Am invatat ce inseamna cu adevarat primavara, deaceea am dorit a va povesti cum este primavara in sufletul meu mic dar cu o imaginatie extrem de mare. Asa cum natura a revenit la viata asa si fiecareom infloreste pe zi ce trece din nou. Ma bucur nespusade mult, bucuria, veselia, iubirea si increderea fata de primavara este cea mai importanta!

Utilizator anonim: Daca mai am greseli imi cer scuze!
Utilizator anonim: nu are nimic
Utilizator anonim: si multumesc
Utilizator anonim: cu placere!
Utilizator anonim: Coroana?
Alte întrebări interesante