Geografie, întrebare adresată de raresgeorge8288, 8 ani în urmă

Ajutați - mă să fac un eseu: despre cultura, tradițiile și obiceiurile japonezelor.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mariaaaa99938
0

Răspuns:

Cultura japoneză acesta include, printre alte aspecte, tradițiile, limba, modul de relaționare, religia și obiceiurile din Japonia. Această țară asiatică este situată în Oceanul Pacific, vizavi de China și este alcătuit dintr-un arhipelag de aproximativ 6.852 de insule. Populația sa, conform datelor din 2005, este de 127 de milioane de locuitori.Cultura japoneză este dominată de un cod de etichetă foarte strict ale căror reguli dacă nu sunt respectate riscă să aducă jigniri celorlalți.

OBICEIURI În Japonia cei care își toarnă singuri în pahar jignesc gazdele considerând că aceștia nu sunt suficienți de atenți cu ei. Prin urmare, poți umple paharul celorlați dar nu pe al tău.În Japonia dacă ești răcit este indicat să cauți un loc retras pentru a sufla nasul. Japonezii consideră acest aspect dezgustător și sunt deranjați chiar și de folosirea unei batiste în public.

TRADIȚII. KODO această tradiție reprezintă o ceremonie japoneză de apreciere a lemnului parfumat și este una din cele trei arte tradiționale estetice.

CĂSĂTORIA în timpul depunerii jurămintelor, cele două familii prezente sunt așezate față în față. La terminarea ceremoniei, cei doi tații își prezinte membrii propriei familii. Una dintre piesele importante ale ritualului de nuntă japonez este consumarea celor nouă cupe de sake, după care cuplul este considerat unit.

Explicație:

sper ca te-am ajutat :)

Alte întrebări interesante