Limba română, întrebare adresată de danydan681roxana89, 9 ani în urmă

Ajutați-ma și pe mine cu o compunere.
Un moment dificil din viața voastră școlară, arătând ce ați gândit și cum ați încercat să-l depășiți.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ralucavpr
79
1)Saptamanile erau pe sfarsite iar timpul se scurgea foarte repede,examenul de intrare la liceu era foarte aproape. Avem mult de invatat,se adunase o multime de lucruri, lectii, abia le mai puteam face fata.Nu prea tineam ca cont ca in urma acestui examen va conta foarte mult in viata. Zilele treceau repede si eu nu constientizam ce ma astepta,nu imi statea gandul la invatat,pana cand venise ziua cea mare, examenul, aveam foarte emotii pentru ca nu eram sufiecient de pregatita.La examen a fost destul de greu,pentru ca mi-a cazut lectii pe care eu credeam ca nu imi vor cadea, in mare nu prea am facut mai nimic, eram dezamagita.Peste cateva zile avea sa se afiseze notele examenelor, m-am dus sa vad, eram trista luasem niste note cam mici si nu avem sanse sa intru la un liceu bun.In ziua repartizarii am nimerit la un liceu destul de slabut dar totu era in vina mea pentru ca nu invatasem la timp, dar am invatat un lucru ca nu trebuie sa neglijezi nimic pentru ca mai tarziu vei regreta.Cam asta fost ideea mea.
2)
Un moment dificil din viata scolara s-a intamplat la trecerea dintre cele 2 cicluri de invatamant, mai exact dintre scoala generala si intrarea la liceul in care invat acum.
PEntru mine a fost un moment foarte dificil, asteptarea rezultatelor fiind extrem de lunga deoarece nu stiam in ce liceu o sa intru, si eram foarte entuziasmata si mai ales nerabdatoare.
Timpul in care asteptam reazultatul simteam cum zilele si mai ales noptile nu se mai sfarseau iar mintea mea de fiecare data zbura doar la gandul ca viitorul meu depinde doar de decizia unui calculator.
De multe ori vorbeam cu mine insumi spunandu'mi ca "timpul le rezolva pe toate" si chiar asa a fost mai exact am aseptat chiar daca rabdarea mea a fost foarte limitata.
In aceste zile faceam cam orice sa treaca timpul mai repede deoarece simteam cum se pune impotriva mea si sta pe loc.
Dupa acele zile sau afisat si repartizarile mult asteptate nu doar de mine ci si de foarte multi elevi.
Alte întrebări interesante