Limba română, întrebare adresată de anam82326, 8 ani în urmă

ajutați mă urgent va rog !!imaginează-ti cum o emoție prinde viață și devine personaj de poveste. realizarea o scurtă poveste in care personajul principal este o emoție.​


bexii: Dai coroana?:)
anam82326: da
anam82326: mă ajuți ?
bexii: Gata

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de bexii
6
A început să se simtă ciudat. Simțea ca prinde viață,și spre marea lui uimire,s-a privit pentru prima dată în oglindă. Se vede ieșind din corpul fetei,se întristează. De fapt,asta face mereu...el este Tristețe.

Apoi o vede pe fată zâmbind,și simte cum îl cuprinde frustrarea. Credea că a ales o persoană suficient de tristă astfel încât să nu scape de el vreodată. Dar ea a găsit fericirea.Și s-a descotorosit de el pentru totdeauna.

Umblă pe străzi, iar pielea lui mov începe să se facă tot mai albastră. Dacă nu găsea cât de curând o victimă,lumea ar fii uitat de el;pentru totdeauna. Iar dacă nimeni nu îl mai simte,el dispare...

Privește felinarele de pe strada întunecată,și deoarece nu putea intra în casă,trebuia să găsească pe cineva în plină stradă.Nu știa cum s-ar putea să între din nou în corpul cuiva. El a ales de la bun început persoana pe care să o dețină. O fată născută și nedorită,într-un orfelinat. I-a devorat celelalte emoții,dar de când l-a întâlnit pe acel băiat,a început să ofere tot mai multă ignoranță tristeței. Și uite-l acuma aici,încercând să găsească o modalitate să dețină pe altcineva.

Și pentru prima dată...a simțit ceva umed în ochi. Nu...nu putea să plângă. Rolul lui este să-i facă pe alții să plângă,însă din moment ce avea corp...se pare că putea și el să o facă. Și pentru prima dată,simțise durerea,durerea pe care el obișnuia să i-o provoace fetei.

Și se simțea ciudat și îndurerat, și deși nu știa ce îl doare,simțea doar amărăciune. O emoție simte..sentimente.Era imposibil de crezut.

Apoi, realizează ce rău i-a făcut fetei aproape toată viața ei. Din acea noapte,și-a promis sa nu mai provoace nimănui durere. Și a dispărut...
Alte întrebări interesante