ajutati-ma va rog; dau coroana daca e corect:
2(x-1)-3(x-2)=
x(4x-1)-4x^2=
x(x+y)-x^2=
2(3x^2-1)-x(x+1)=
(a+2xy)^2=
(3x+1)(4x-5)*12X^2=
Semnul acesta ^ inseamna la puterea 2;
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
2(x-1)-3(x-2)=2x-2-3x+6=-x+4
x(4x-1)-4x²=4x²-x-4x²=-x
x(x+y)-x²=x²+xy-x²=xy
2(3x²-1)-x(x+1)=6x²-2-x²-x=5x²-x-2=x(5x-1)-2
(a+2xy)²=a²+4axy+4x²y²=a²+4xy(a+xy)
(3x+1)(4x-5)·12X²=(12x²+4x-15x-5)·12x²=(12x²-11x-5)·12x²
x(4x-1)-4x²=4x²-x-4x²=-x
x(x+y)-x²=x²+xy-x²=xy
2(3x²-1)-x(x+1)=6x²-2-x²-x=5x²-x-2=x(5x-1)-2
(a+2xy)²=a²+4axy+4x²y²=a²+4xy(a+xy)
(3x+1)(4x-5)·12X²=(12x²+4x-15x-5)·12x²=(12x²-11x-5)·12x²
UrsuletulDestept:
dar e corect
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Chimie,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă