Limba română, întrebare adresată de ciochiucosmin, 8 ani în urmă

Ajutati-ma va rog...
Dau coroana promit.
PLS...​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de sarah83
1

Răspuns:

Cartea ,,TOM SAWER ''

Explicație:

In opinia mea,cartea este diferita de film deoarece in partea aceea cu tatal lui ,in film nu apare ca este betiv,pe cand in carte,da detaliat ca tatal lui este :betiv,uneori il mai bate pe Tom etc.

Asemanarea este aceea in care matusa Polly si toti cei care aveau grija de el il alintau sau cand au impartit banii (pe la inceputul cartii si filmului).Mie,filmele nu prea imi trimit sentimente, dar in carte ,de fiecare data abea astept sa vad ce se va intpla in continuare... .

Eu am fost la un muzeu din Arad care ma impresionat foarte mult.Era un muzeu cu duferite dpecii de animale si pasari.Mie mi sa facut mila de 5 arici(mama si cei 4 pui ai ei).Am mai vazut si lilieci ,dar nu prea mau impresionat deoarece mie mis urati.Mie mia placut fiarte mult acel myzeu si mai ales ca pentru copii pana-n clasa a12 a a fist gratis.


sarah83: imi poti da coroana?
ciochiucosmin: cand imi apare sa ti-o dau , ti-o voi da
ciochiucosmin: dar tu ce clasa esti ?
sarah83: ce esti asa de curios?
ciochiucosmin: vreau sa stiu daca esti mai mica ca mn de ma ajuti cu tema
sarah83: in ce clasa esti?
ciochiucosmin: a 6-a
ciochiucosmin: tu ?
sarah83: si u
sarah83: merci
Răspuns de tigrulcelbun175
1

Răspuns:

Calatoriile lui Gulliver Spre deosebire de film cartea il prezinta pe Gulliver ca fiind un student la navigație si matematica in plus tanara pe care o iubea se numea Mary Buton si nu Darcy Silvermon . În carte ne arata ca se căsătorește cu aceea tânără, în film ne este prezentată doar o colaborare a sa , in final Gulliver o eliberează pe Darcy isi exprima sentimentele pe care le are ptr ea . Filmul reprezintă doar o parte a călătoriilor în comparație cu opera literară in care sunt descrise in detaliu toate peripețiile in care Gulliver este prezentat ca fiind un student pasionat de matematică. Comicul filmului este reprezentat in special de personaje principale prin gesturi si replici . Filmul ne oferă câteva lecții de viață: adevarul iese întotdeauna la iveală, ca nu este bine sa ne lăudăm, nu este niciodata tarziu sa ti exprimi sentimentele fata de persoana iubita , ca dragostea adevarata si adevarul câștigă mereu trebuie împărtășitite , este un film comic care face pe oricine sa uite lucrurile mai puțin frumoase , triste , acest gen de film se potriveste persoanelor de toate vârstele. Recomand tuturor sa citească romanul dar sa vada si filmul . Tur virtual al muzeelor - se realizeaza in fata computerului si vede o serie de imagini de buna calitate , astfel oricand oricine poate vizita interiorul trecând dintr o încăpere in alta sau exteriorul, poate auzi sunete diverse precum o coloana sonoră de fundal : valurile marii , apa curgătoare, prezentare vocală. Astăzi primăvara fiind o zi ploioasă si rece m am așezat în fața calculatorului si am trecut la un tur virtual despre muzee . Aici am văzut multe instituții care sunt aflate în serviciul societății, deschise publicului care se ocupă cu strângerea, păstrarea, identificarea , catalogarea , analizarea , menținerea conservarea și expunerea de diverse obiecte sau artefacte ce reprezintă interes , științific, istoric ,artistic, tehnologic in scopul studierii ,educării, relaxării vizitatorilor. Muzeul de istorie a României aici mi a placut ca am văzut cel mai mare muzeu al statului român care detine obiecte de valoare istorică descoperite pe teritoriul actual din timpuri preistorice pana in perioada contemporană. Muzeul Național de Artă al României aici am aflat ca detine cele mai bogate colecții de artă românească ,medievală si moderna , arta europeană, arte decorative si arta orientală din țară Mi au plăcut si Sala Tronului si alte spații de relevanță istorică precum și numeroase expoziții temporare .


ciochiucosmin: va rog sa intrati la intrebarile mele si sa mai rezolvati cateceva ca dau puncte multe si coroana
Alte întrebări interesante