Limba română, întrebare adresată de larisa6346, 8 ani în urmă

Ajutati-ma!!! va rog!!!!! :(((( fără partea cu desen!!! ​DAU COROANA!!!!!!!

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de 0XxcookiexX0
4

Răspuns: Dansul frunzelor

e sfarsit de toamna tarzie. frunzele DANSAU lin purtate de vant pana sa devina un covor fosnitor la atingerea pamantului. Se mai auzea doar linistitoarea bataie a vantului care isi SPUNEA povestea. Ma simteam ca intr-o adevarata piesa de teatru mai lipseau doar aplauzele rasunatoare ale publicului.

Explicație: cele scrise cu litere mari erau verbele. Imi pare rau ca sunt putine dar am incercat sa compun cat mai frumos


larisa6346: Multumesc!
0XxcookiexX0: cu placere!
Răspuns de toadercristina2010
3

Răspuns:

O fost odată o fată pe nume Maria care nu știa să danseze.Într-o zi când s-a dus la școală doamna lor de muzică le-a zis că vor învăța un nou dans numit ,,Dansul frunzelor".

În a patra zi,când avea din nou ora muzică toți copii erau pregătiți să danseze.Toți dansau foarte grațios deși Maria nu chiar dansa ca ceilalți.Când copii erau pregătiți să meargă acasă prietena Mariei a decis să se ducă acasă la Maria să o învețe cum a dansa acel dans.Când au ajuns la casa ei ele două au început să danseze împreună,Maria chiar devenea mai bună.După câteva zile Maria era pregătită să danseze grațios ca ceilalți colegi.Chiar reușea să danseze exact ca ceilalți colegi.

Iar așa cu ajutorul prietenei sale,Maria a știut cum să danseze ,,Dansul frunzelor" !

Sper că te-am ajutat dar știu că s-ar putea să nu fi scris chiar bine :(


larisa6346: Multumesc! as fi vrut să subliniezi verbele la timpul imperfect dar multumesc! sper ca nu te superi daca nu iti dau tie coroana!
toadercristina2010: Nu-i nimic!
larisa6346: bine,multumesc...iar!
toadercristina2010: Cu plăcere!
Alte întrebări interesante