Limba română, întrebare adresată de bibi1020, 8 ani în urmă

Ajutati-ma va rog frumos cu o descriere fizica si morala al lui Belle din ,,Frumoasa si bestia''.Mersi mult !

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Ciocoloco9
1

Răspuns: Descriere fizica- Belle este o printesa frumoasa, cu parul castaniu si ochii caprui. Cand vine vorba de imbracaminte, aceasta poarta o rochie lunga, galbena, care i se potriveste de minune.

Descriere morala - Belle este cea mai blânda, buna si grijulie persoana dintre toate. Are un comportament bland si frumos, un caracter aparte si un suflet deosebit. Este un model demn de urmat.

Explicație:

Răspuns de ciureadenisa170
0

Belle era buna la inima ,draguta , si buna cu toate ce erau an jur mai putin cu Gaston ,care vroia necontenit sa se casatoreasca cu ea .Belle asi ajuta mereu tatal care din poveste se antelegea ca era un fel de inventator ,el era antr un fel bolnav de acea Belle era asa denprotectiva cu el foarte mulr ,(pentru a nu si pierde tatal) Bellei ai placea foarte mult sa citeasca din diferite carti chiar daca lea citit pentru ea nu conta le lua si ld citea si le rascitea iar si iar ,cufundandu se an basmele pe care le citea ,cuprinzand o un sentiment de fericire ,bucurie ,an timp ce citea carti , normal ca citea an locuri care ai placeau cum ar fi fantana pe camp ,an copaci, langa lac ,ce ce i facea foarte fericita ,bucuroasa ,si tot odata anxioasa deoarece era cumprimsa an ceva ce ai placea Belle mai era si foarte visatoare . Si era o fata de rand ,simpla de la tara neavand vre un sange regesc asta pana dupa ce s a casatorit cu printul care din bestie s a transformat antr un print chipes ,si prin acest lucru doar atunci a devenit printesa.

Alte întrebări interesante