Limba română, întrebare adresată de alisia403123, 8 ani în urmă

Ajutați-mă vă rog frumos. Întocmește un referat cu tema ,,Măsuri actuale de ocrotire a mediului înconjurător". Trebuie să aibă 15-20 de rânduri. Antreprenorială clasa 10. Am nevoie urgent. DAU COROANĂ!!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de idkdia
2

Răspuns:

Elaborarea unor masuri de protectie a mediului inconjurator a devenit o problema la nivel global, din cauza efectelor nocive ale poluarii asupra solului, apei, aerului si implicit asupra sanatatii oamenilor. De aceea, elaborarea si respectarea unor masuri de protectie a mediului este vitala atat pentru noi, cat si pentru un viitor durabil al copiilor nostri.

Constientizand efectele poluarii mediului putem vizualiza riscurile majore la care suntem supusi zilnic daca nu ne luam masurile necesare pentru protectia mediului.

Raspunderea noastra, a tuturor, este sa protejem aceasta planeta frumoasa si o putem face prin masuri simple, cum ar fi: utilizarea de cosuri gunoi, cosuri colectare selectiva, prin utilizarea de pubele si de eurocontainere.

Printr-o colectare selectiva a deseurilor putem aduce schimbari importante atat in viata economica, cat si in viata sociala. Trebuie sa ne educam copiii in spiritul respectului fata de om si fata de natură.

Explicație:

Sper este ok. succes in continuare la școală


alisia403123: Mulțumesc!
idkdia: cu plăcere!
Alte întrebări interesante