Limba română, întrebare adresată de erikakiss103, 8 ani în urmă

ajutați-mă va rog,orice intamplare pote sa fie​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de dd9800623
1

Răspuns:

În vacanța de vară, am mers împreună cu mai mulți colegi și doamna dirigintă într-o excursie la munte. Stațiunea ne-a plăcut foarte mult pentru că era primitoare, cu multe atracții pentru turiști de toate vârstele. Munții se înălțau în jurul nostru, pădurile de conifere erau verzi și spectaculoase, iar cabana în care ne-am cazat era toată din lemn. Încântătoare!

Doamna dirigintă ne-a propus să ne gândim cu toții la o activitate pe care să realizăm împreună. Cel mai mult m-a atras expediția prin pădure, până la o cascadă și din fericire, nu am fost singura care dorea puțină aventură. Am mers toți pe traseul turistic, bine trasat, ne-am luat o hartă și am pornit în expediție. Traseul era plăcut, priveliștea deosebită și ne simțeam cu toții mici comparativ cu brazii înalți. La un moment dat, un coleg a zărit câteva urme de urs și s-a speriat, strigând:

-Ursul!

Atunci, ne-am speriat toți, pentru că în același timp, tufele de fragi se mișcau. Am vrut să fugim, dar din ascunzătoare a ieșit un câine ciobănesc. Ne-am revenit din sperietură și am început să ne jucăm cu animalul prietenos. Câinele a mers cu noi pe tot parcursul traseului și ne-a oferit siguranță.

Niciodată n-am să uit acea sperietură, dar mă bucur că evenimentul a avut un final fericit, iar excursia s-a finalizat cu un foc de tabără și multă voie bună.


dd9800623: Sper că te am ajutat!
erikakiss103: da,mulțumesc
dd9800623: Cu plăcere!
Alte întrebări interesante