Limba română, întrebare adresată de miamiha63, 8 ani în urmă

ajutati maaaa sub 2...​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Valdanet
4

Pagină de jurnal despre vizita la fabrica de ciocolată a domnului Willy Wonka cu prezentarea unei emoții/sentiment, cu o secvență narativă, descriptivă și explicativă

15 decembrie 2022

Astăzi, voi scrie în jurnalul meu cum a fost vizita mea la fabrica de ciocolată a domnului Willy Wonka, însoțită fiind de mama mea.

După ce am ajuns cu tramvaiul la fabrică, un domn foarte frumos îmbrăcat ne-a întâmpinat cu un zâmbet de lord englez, după care ne-a dat un echipament alb, special pentru vizitatori. După puțin timp, a venit o doamnă ce părea a fi ghid și ne-a introdus în fabrică.

Trebuie neaparat să descriu fabrica, pentru a nu uita nimic din tot ce am văzut și simțit atunci. Imediat am intrat într-o încăpere, unde m-a izbit mirosul de ciocolată caldă și această mireasmă m-a făcut să fiu entuziasmată, deoarece mie îmi place foarte mult ciocolata. Fabrica de ciocolată a domnului Willy Wonka, nu era mare, nu avea mulți muncitori, însă era totul foarte curat. Pe rafturi, se vedeau produsele din ciocolată fabricate, ceea ce îmi produceau o mare bucurie.

Să mă explic de ce aveam aceste emoții. Eu m-am entuziasmat și bucurat deoarece duminica după amiază, mama ne pregătește ciocolată caldă și astfel eu m-am simțit la fel ca atunci când mama mă răsfăța cu aceste bunătăți.

Vizita la fabrica de ciocolată a domnului Willy Wonka, nu o voi uita niciodată!

Succes!

Anexe:

miamiha63: va rog din tot sufletul
miamiha63: doar când aveți timp și de sub 2 la mine
miamiha63: îmi cer scuze pentru tot deranjul
miamiha63: bună dimineața
Alte întrebări interesante