Limba română, întrebare adresată de miamiha63, 8 ani în urmă

ajutati maaaa sub 2...​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Valdanet
5

Text argumentativ privind realizările doctorului Magheru, pentru apărarea lui în urma acuzării de malpraxis.

După ce am citit despre cazul doctorului Magheru cum că ar fi acuzat de malpraxis, eu m-am imaginat în postura de avocat, pentru a-l apăra de această învinuire.

Așa că, eu nu neg faptul că o greșeală medicală nu ar trebui pedepsită, însă mă gândesc că doctorul Magheru nu ar trebui închis la prima lui eroare profesională.

După opinia mea, argumente ar fi multe în favoarea doctorului Magheru.

În primul rând, aș spune că doctorul Magheru este un foarte bun specialist, așa cum recunoaște chiar Ștefan Voinea, care spune:

"- Domnule doctor, mă închin în fața științei dumitale...".

În al doilea rând, doctorul Magheru a vindecat o fată ce era într-un șoc emoțional, datorită faptului că mama ei murise și doctorul, prin măiestria lui profesională, a știut cum s-o vindece.

Acest episod îl aduc la cunostință prin însăși vorbele doctorului: "m-am apropiat adineaori pe furiș de ea și am strigat-o".

Am să vă mai povestesc în favoarea doctorului și faptul că el are un suflet de aur, nu ia ciubuc așa ca alți doctori, chiar dacă i se propune, el venind cu argumente seci, cum ar fi "eu n-am..."

Așadar, eu am convingerea că am explicat cu argumente solide, că doctorul Magheru trebuie să fie iertat pentru eroarea medicală numită malpraxis.

Succes!


miamiha63: multumesc
Alte întrebări interesante