Engleza, întrebare adresată de alyalexandra564, 9 ani în urmă

ajutatima!!!!!!!!!!!

Anexe:

nicolailupascu: nu se pornesc pozele
alyalexandra564: ok

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de DariusPavăl
0
Noile boxe ale Englezei
Începem să facem lucrurile în modul englez.Am fost chiar și în Spania în vacanță anul acesta!Natalie Naper vorbește cu un frate și o soră care s-au acomodat cu noua țară
Patru ani după ce ea a ajuns în Britania din Polonia cu puțină engleză,Joasia Kossowska,în vârstă de 18 ani a fost acceptată de Universitatea Cambridge pentru a studia.Fratele ei mai mic,Piotr,în vârstă de 15 ani,face naveta la o școală publică.El a vizitat muzee toată vara:ambiția lui este să devină artist.
Când familia a emigrat în Britania,Joasia și Piotr au fost la o școală locală.În primul an au avut parte de ore speciale de engleză,iar după un an și-au depășit colegii.
"Când am plecat din Polonia,atendam la Szkola Podstawowa,aceasta e echivalentul unei școli secundare din Britania.Am făcut rusă pentru trei ani dar nu știam destulă engleză,spune Joasia."Când am început lecțiile de engleză am studiat în același mod cum învățam rusa. Știți, exercițiile gramaticale, listele de cuvinte. Dar am și vorbit,am vorbit și am vorbit de la început. Aveam nevoie să îmi fac prieteni!"

Sper că am ajutat :)

alyalexandra564: ok mersi
alyalexandra564: si a doua poza???
DariusPavăl: nu o găsesc
alyalexandra564: ok
Alte întrebări interesante