Limba română, întrebare adresată de primacnicolai, 9 ani în urmă

ajutatima cine poate sami dea niste idei la eseu cartea si calculatorul

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
2
Îţi dau eu  câteva ! păi , e altfel când citeşti o carte. În primul rând , sunt mulţi copii care au dificultăţi la citire şi asta i-ar ajută enorm , decât să copie nişte informaţii de pe internet . Poţi dezvoltă ideea . Asta ar fi un sfert din eseu. Apoi poţi scrie că copilul care caută prin cărţi , deşii are calculator , o să ajungă un om realizat . Nu zic că şi ceilalţi care copie de pe internet n-ar face-o , însă trebuie să reţii tot din acea carte . Dezvoltă ideea . Ai ajuns la mijlocul eseului. Scrie că copilul care caută prin cărţi , o să ajungă un om mult mai realizat. Dezvoltă ideea şi o să îţi iasă cât de cât ceva.Mai adaugă şi ceva de la ţine , apoi ... THE END. ;3
Răspuns de silviupaul99
2
Ai putea spune importanța fiecăruia (calculatorul cu calitățile și defectele lui, cărțile cu calitățile și defectele ei)
Ai mai putea scrie de părerea ta (care este mai bun? Calculatorul sau cartea?)
Și ți-ai putea spune opinia în legătură cu: "de ce lumea nu mai citește cărți și preferă calculatorul". Sper că te-am ajutat :)

silviupaul99: Poți să spui sensul lecturii pentru om!!! (Ex: cititul ajută la dezvoltarea vocabularului sau "cultivă" omul).
Alte întrebări interesante