Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

ajutatima cu o compunere 15-20 randuri ce inseamna cartea pt mine

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Alexandrina22
1
carte - este un cuvint format din 6 litere , dar are un suflet de nedescris si este tainica ca o pasare zuburatoare. Carte pentru mine este ca a doua mama ma invata , mi sugereaza idei, imi spunele secretele ei si asata imi place enorm de mult. carte e ca si omul , cu suflet mare , si foarte mare de nedescris !
As vrea sa remarchez ca " Careta " este obiectul cultural descoperit de antici de demult, in care au fost expediate multe cercetari si multe descoperiri asupra ei, dar in rest vreu sa adaug ca  cine are carte are parte si acesta este si adevarul !!! daca ai o carte citia / si nu nmai un inseamna ca vei avea parte in lumea aceasta mare si vei vorbi  exact la tema . Carte sa nu uitati copii ca este obiectul principala din literatura romana asa a spus  un scriitor roman.

Utilizator anonim: ms
adrianamicle: cpl
Răspuns de adrianamicle
3
in prima zi de scoala eu nu stiam ce inseamna o carte pana ce ne-am asezat cu toti in banca. dupa ce ne-am asezat in banca am primit prima carte. acea carte se numea Abecedarul. dupa am primit Matematica.
dupa ce am invatat sa scriu si sa citesc si desigur dupa ce am luat numai note bune. am inceptu din ce in ce mai mult sa iubesc cartile. am inceput sa fiecare carte.
din prima zi de scoala am inteles ca cartea va insemna mult pt. mine in viitorul meu......
Sfarsit
sper ca te-am ajutat!!!!

Utilizator anonim: multumesc mult
adrianamicle: cu placere
Utilizator anonim: mai bag eu de la mine catvea raduri ca imi trebuie 15-20
adrianamicle: ok
Alte întrebări interesante