Limba română, întrebare adresată de Bianne, 9 ani în urmă

Ajutatima este URGENT ! Am de facut o compunere cu titlu ,,IN OGLINDA ''
DAU 10 PUNCTE !!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Miruna991
1
                       In oglinda
Totusi inca nu imi dau seama ce inseamna a fi frumos.Cred ca frumusetea vine din interior ci nu din exterior precum multi spun.Pentru ca am vrut sa demonstrez asta mi-am pus in minte sa fac un experiment.
M-am dus in fata oglindei si am repetat cu voce tare sunt frumoasa de cateva ori.Am simtit ca nu imi pasa ce spune lumea si ca sunt cea mai frumoasa din lume.
Concluzia a fost ca tu trebuie sa crezi ca esti frumoasa si nu trebuie sa ti cont parerea celorlalti oameni !


ste: in fata oglinzii, nu in fata oglindei ( nu te supara)
Miruna991: ok mersi
Bianne: in oglinda
Bianne: mersi
Bianne: dar am uita ca trebuie de 25 de randuri
Miruna991: mai poti sa pui la ea ceva precum o invatatura despre o fata
Bianne: da...
Miruna991: Coroana?
Răspuns de aiduta2005
0
Este luni dimineata. Astazi trebuie sa merg la scoala foarte frumoasa deoarce avemlectie dechisa. Dupa ce ma-m imbracat, am mers la oglinda ca sa vad cum arat. Cand ma-m vazut imediat mi-am luat pieptenul, un ac si ata neagra. Mi-am cusut fustita si ma-m pieptanat. Atunci in acel minut vroiam sa ma simt ca o regina si sa-mi intreb oglinda. Cine e cea mai frumoasa din trara , oglinda mea, am intrebat eu cu putere. Iar ca prin magie mi-a raspuns. Ca eu sunt cea mai frumoasa din tara. Ma-am uitat dupa oglinda sa vad daca nu e cineva, dar nu era ramasesem singura in casa. Dupa cateva minute si-a aratat fata cea aurie. Am tipat speriata cand am vazut ca oglinda mea e fermecata. M-a tras inauntru ca sa ma linistesc. Mi-a explicat iar dupa multe minute de vorbire am inteles, ca nu trebuie sa spun la nimen. Cand a venit vremea sa merg la scoala. Imi ziceau toti colegii cat de frumoasa sunt. Cand am ajuns din nou acasa mi-am lasat ghiozdanul si direct la oginda ma-am dus sa mai aflu ceva. Cand mi-au ajuns si parintii ma-m comportat deparca nu as fi stiut nimic. Acum am o prietena buna, aglinda.

aiduta2005: Compunere personala si sperca te-am ajutat
Alte întrebări interesante