Limba română, întrebare adresată de GrigorasLaura, 9 ani în urmă

Ajutatima
Imagineazati ca te numesti Costanta Stoica si esti in tabara la Novadar redacteaza o scrisoare catre parinti vostri din Baia Mare in care povesteste cum iti petreci timpul . Data este 20 iulie
Va rog repede dau coronita daca faceti repede

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Salvatorul2017
1
Dragi părinți!
Numele meu este Constanța Stoica, am ajuns cu bine in tabara de la Navodari pe data de 20 Iulie. Am fost cazați la un hotel de 3 stele. Este foarte placut aici: curătenie, camera mobilată, televizor, apa calda 24 din 24 de ore, si cel mai important am primit o camera cu vederea spre mare. Stau într.o camera cu doua paturi cu colega mea cea mai bună. Avem un program bine stabilit de profesori: dimineata servim masa, apoi mergem in oras unde vizitam cate ceva din frumusețile acestui oras. Apoape de sosirea pranzului, ne intoarcem la hotel unde servim masa. Dupa masa de pranz ne odihnim 2 ore si apoi mergem iar in oras unde petrecem pana seara. In fiecare zi avem activități distractive si activitați creative.
Prin intermediul acestor activități, mi.am făcut noi prieteni din alte orase. Nu am sa uit niciodata dragostea voastră pentru mine ca ma.ti lasat sa merg in aceasta tabara. Pe viitor ma voi straduii sa va fac fericiti prin rezultate bune la scoala.
Cu multă dragoste va sărut si va îmbrățișez!
Alte întrebări interesante