Limba română, întrebare adresată de mitachealex595, 8 ani în urmă

Ajutațima repede va rog frumos dau coroană la cel mai bun răspuns :. Scrie o compunere narativă de 20 de rânduri, care va avea următorul început :. Citeam adânc în noapte, tăcerea țiuia tot mai tare,uneori o insectă se rotea zbârnâind în abajur,frigându-se de becul fierbinte...................​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ralucacristina1k18
2

Răspuns:

Introducere: Citeam adânc în noapte, tăcerea țiuia tot mai tare, uneori o insecta se rotea zbârâind în abajur, frigandu.se de becul fierbinte.. din camera mea. Obișnuiesc să citesc în fiecare noapte până adorm pentru că noaptea am liniștea necesara pentru a ma putea concentra doar la cea ce citesc, îmi plac cărțile de acțiune, dar de multe ori citesc ce cărți găsesc pentru a îmi dezvota vocabularul și imaginația, deși am o imaginație destul de bogata pentru un copil de vârsta mea.

cuprins: Noaptea asta este diferită, pur și simplu nu mă pot concentra la ceea ce citesc, nu pot. Așa că caut o carte mai diferită un roman polițist sau ceva romantic, evident că nu am găsit, mama îmi aranjase cărþile si nu știu unde mi-l-ea pus pe acelea. Am găsit o carte pe care o mai citisem "singur pe lume" de Hector Malot, superba carte, am citit puțin din ea si m-a luat somnul, visasem că eram prieten cu persinajul principal Remi și ca treceam amandoi prin acele peripeți facute de el.

încheiere: Dimineață am înțeles ca acea carte este diferită, îmi era ca un prieten, deoarece când aveam nevoie de liniște și concentrare era acolo.

Explicație:

Nu trebuie sa scrii introducere cuprins și încheiere, lași doar puțin spațiu, asta pentruca punctează, Presupun că știai deja, dar am vrut sa îți amintesc.


mitachealex595: mulțumesc mult
ralucacristina1k18: sper să îți fie de ajutor, cu plăcere
mitachealex595: cum îți pun coroană că nu-mi apare
ralucacristina1k18: nu știu, încearcă mai târziu
Alte întrebări interesante