Limba română, întrebare adresată de gabrielro29, 8 ani în urmă

ajutatima va rog dau coroana

Redacteaza o compunere descriptiva de 150-300 de cuvinte, in care sa prezinti Scoala viitorului,asa cum iti doresti tu sa fie

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de parola3179
2

Răspuns:

Școala viitorului ar fi una mult mai dezvoltata decât acum.

Ea ar putea fi peste tot chiar dacă este în mediul urban sau rulal. În ea poate sa învețe orice fel de copil chiar de a este de culoare și e asiatic sau roman, chiar dacă aceasta se întâmplă deja sa mai fie adăugat ca aceștia sa nu fie comparati sau descriminati. Aceasta va fi cu totul electronica începând de la sala de clasa pana la cărți. Tabla sa fie o tabla mare ca și acum dar sa fie exact ca o tableta giganta. Cărțile nu o sa fie schimbate, în viziunea mea, sa fie doar sa nu fie cu 600 de pagini ci cu 5 - 6 pagini și acestea sa se poată schimba când se termina lecția. La teste și lucrări copii vor rezolva tot pe foi.

Si asta ar fi școală pe care mi-o imaginez în viitor.

Explicație:

Sper sa fie măcar 150 de cuvinte sper ca te-am ajutat.

Răspuns de antoniamoldoveanu4
1

Răspuns : Școala visurilor mele este complicata,dar este cu siguranță distractiva pentru toți elevii.

În primul rand ar fi tare sa nu avem teme pentru acasa, acestea fiind doar pentru cei care vor.

Băncile sa aibă un ecran mic (sau mare) în care sa putem vorbi intre noi ,sa ne ajutam sau chiar sa răspundem fără sa ieșim la tabla.

Notele sa fiu puse în funcție de ce ai știut,nu de ce nu ai știut iar acestea vor fi virtuale fără sa fie scrise undeva,și fără sa fie trimise părinților.

Tabla sa aibă o fata noua pentru fiecare materie, de exemplu la matematica sa fie cu lectia de zi,la geografie sa fie harta pe care o studiem în momentul respectiv etc. Pe tabla putem scrie cu degetul cu diverse culori sau îi putem rosti ce trebuie sa scrie și la fel și cu stersul=)).

Sa scriem pe tablete,sa fim pedepsiti dacă venim cu ceva făcut din hârtie.

Explicație:

Sper ca te am ajutat,și nu am numărat încă propozițiile. Dacă nu sunt destule, Îți poți imagina foarte ușor chestii de genul cum ar fi cele de mai sus. Bafta =)))

Alte întrebări interesante