Engleza, întrebare adresată de tanaadelina, 9 ani în urmă

Ajutatima va rog imi trebue urget in limba romina va rog o sa intork multumesk participantii o sa primit puncte multe

Anexe:

tanaadelina: dar sa nu fie de pe internet tradus bine va rog frumos ca nu traduce corect

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de denisalupascu3
2
 Alarma suna la ora 7. Mary e in dormitorul ei acum. Ea nu este adormita este total trezita. Ea deschide fereastra si da drumul la radio. Ea isi face exercitiile de dimineata pe muzica. Ea merge sa faca un dus.
 Este 7 si un sfert, Mary este in baie. Ea face un dus cu apa rece, se usuca si merge sa se spele pe dinti. Ea isi face parul in fata oglinzi. Acum ea isi ia rochia.
 Mary este in dormitor din nou. Hainele si papuci ei sunt gata. Ea se imbraca. isi pune rochia. Si acum pantofi. Ea si a facut patul? Da l a facut.
 Este 8 fara un sfert. Familia a luat micul dejun. Mary face curat alaturi de mama ei. Mary va sta acasa? Nu. Ea merge la scoala.
 Este ora 8. Mary se grabeste spre scoala. Ora incepe la 8 jumatate. Mary nu a interziat niciodata. Ea nu merge la scoala? Nu. Ea ia autobuzul pana la scoala. Cat de lung este drumul cu autobuzul? Cam jumatate de ora.
 Este ora 14. A sunat copoteleul? Da a sunat. Orele sunt gata. Mary si prieteni ei merg acasa. Mary tocmai a ajuns acasa. Ea serveste pranzul. Dupa parnz ea isi face temele.
 Este ora 18. Mary a venit acasa dupa o plimbare. Ea a avut o plimbare scurta. Ea citeste. Mary face alta treaba in casa? Da. Ea ii calca tricourile tatalui ei.
 Este 22 fara 10. Ziua s a sfarsit. Familia e imprastiata. Mary canta la pian. Fratele ei repara televizorul. Mama ei gateste. Iar tatal ei da drumul la radio pentru  a asculta stirile. Familia nu merge la culcare.

E tradus doar de mine. Suza mi eventualele greseli gramaticale :)

tanaadelina: ms mult de ajutor si daca ai ce va nevoie o sa te ajut ok
denisalupascu3: pentru nimic :)
Alte întrebări interesante