Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Ajutatima va rog sa fac un eseu cu tema "As vrea sa fiu pictor".Sau alta meserie.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de badraraa
2
Aş vrea să fiu pictor, deoarece pare o meserie în care noi oamenii ne putem exprima prin pictură sentimentele. Meseria de pictor este una dintre cele mai frumoase cât şi mai admirate de mulţi dintre oamenii cărora le mulţumim pentru talentul şi prezenţa tablourilor care ne încântă zi de zi.
A fi pictor, e un semn din naştere. Ochii cu care un pictor vede lumea, mâna cu care umple pânza de culori, ne trezeşte o stare de minunăţie a pictorilor care încearcă să ne impresioneze. Respect pictorilor, mai ales talentul acestora.
Răspuns de MarinaZ
2
Arta e o modalitate de a-si exprima sentimentele  care nu le poti arata prin cuvinte.Tot ce facem noi e o arta.Exista mai multe genuri de arta, una din ele fiind pictura.Nu toti care doresc pot practica aceasta arta.pentru practicarea ei trebuie talent si maiestrie.Pictorul infaptuieste pe alba foaie ceva nemaipomenit si apreciat de ochiul omenesc.Nu este atit de usor sa fii pictor , dar merita incercat.Pictorul mereu o sa traiasca in inimile noatre.Eu sper ca toti vor intelege cit de greu dar minunat e sa fii pictor.
Alte întrebări interesante