Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

ajutatima va rog sa fak o un text cu titlul In lumea cartilor va rogg muult

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de student7
0
                                                           In lumea cartior

       Intr-o zi, tocmai cand terminasem de citit o carte despre plante, am observat ca incep sa ma micsorez. Din ce,in ce mai mult...pana am intrat printre paginile cartii.
        Am inceput sa ma uit prin jur mirat\a de pustiul pe care il vedeam. Totul era de un alb stralucitor, ca neaua! "Oare, a venit iarna, iar eu nu mi-am dat seama?" ma intrebam eu nedumerita. Dintr-o dat, se auzeau pasi. Niste cuvinte sareau din paginile cartii, ca si greierii in iarba! Am inceput sa le prind si sa le pun la locul lor, pentru a putea reveni la normal si continua de citit cartea, dar nici un cuvintel, cat de mic era, nu statea locului! Am alergat timp de cateva minute dupa acele nazdravane cuvinte, pana la urma, am prins unul si am incercat sa in incalec, ca pe un cal si am pornit peste toat filele cartii unde am citit informatiile necesare, pana am ajuns la coperta cartii, unde am descalecat de pe cuvant si mi-am recuperat marimea normala.
                           A fost o aventura pe cinste!

Nu sunt sigura daca este corect, dar am realizat acest text din imaginatie, daca vrei poti sa-l mai lungesti, caci e cam scurt, sau sa inlocuiesti anumite cuvinte... Mi-a facut placere sa te ajut!
Alte întrebări interesante