Limba română, întrebare adresată de Andreea8675, 8 ani în urmă

Ajutatima va roggg am nevoie de o compunere tristra .URGENT.
DE 22 DE RANDURI DACA SE POATE

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de pisicuța5000000
1
Era o zi mohorata de toamnă. Ploua iar vântul bătea cu putere.Eu cu cea mai buna prietenă a mea figisem ca sa ajungem acasa, noi eram duse la bunica mea.
Dintr.o data am auzit dintr.o curte un adult care își bătea si tipa la propriul sa catel. I.am spus prietenei mele sa ne oprim putin. Ea m.am intrebat de ce. Eu i.am arată , mai avea putin di plângea si ea. După zece minute stăpânul si.a dat câinele afara in ploaie , câinele chear daca era bătut il aștepta la usa , poate ii deschidea cineva dar nimeni nu iti deschidea. Stăpânul s.a enervat si mai tare si l.a scos afară pe poarta.
Eu si prietena mea ne.am ascuns dupa in copac, ca sa nu ne vada.
După ce l.a scos afară si el a plecat în casă, ne.am dus la el, săracul avea lacrimi în ochi. Eu m.a apropiat de el iar el a venit la mine, era plin de căpătâi , cu un picior șchioapă si imi curgea sânge din ochiu drept. L.am luat in brate si l.am mângâiat cu blândețe, cand l.am văzut cum suferă am inceput si mai tare sa plâng. Ploua si mai tare. Prietena mea imi spunea sa mergem, dar eu nu puteam sa las câinele afara in frig , bătut și înfometat, asa ca m.am hotarat sa il i.au cu mine. I.am pus numele de Rex. Am ajuns acasă si le.am povestit părinților poveste lui Rex, ei au los de acord sa il păstrez.
A doua zi l.am adus la veterinar. Peste câteva luni s.a facut bine.

Sper ca te.am ajutat! scz ca nu am facut de 22 de randuri

pisicuța5000000: scz pt greșeli
Andreea8675: nui nmk
pisicuța5000000: este buna?
Andreea8675: la fel ca tine
pisicuța5000000: oooo. ms. (scz ca intreb coroana?)
Andreea8675: coroana ce
pisicuța5000000: deci cand 2 pers iti raspunde iti apara o coroana deasupra fiecărui rasp. tu trebuie sa apeși pe coroana de deasupra raspu supui care ti.a fost de ajutor. ex:rasp meu ti.a placut apeși pe coroana de deasupra răspunsului meu
pisicuța5000000: Multumesc pt coronita!❤❤❤
Andreea8675: cu pl
Răspuns de denisagabrielac
2
Fiind o zi frumoasă de iarnă, am hotărât sa ies la plimbare in parc. Totul era minunat. Fiecare frunza troșnea din cauza fulgilor de zăpadă. In timp ce mergeam, am zărit o pisicuță foarte mică, care statea înghețată in zapada. Era extrem de drăguță, si am luat o acasă. Codița ei era înghețată si numai nu se dezgheța, am lăsat o peste noapte intre o pătură moale si călduroasă in camera mea, si am dormit langa ea. In dimineata urmatoare, codița ei se dezghețase, dar din pacate, pisicuță a murit.

Coroana?

denisagabrielac: Intr o pătură moale*
Andreea8675: nui nimic
Alte întrebări interesante