ajutatima varog nu imi pot da seama cum trebue de rezolvat .
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
(a+b)² = a² + 2ab + b²
(a-b)² = a² - 2ab + b²
(2√3 - 1)² = (2√3)² - 2×2√3×1 + 1² = 12 - 4√3 + 1 = 13 - 4√3
(√3 + 2)² = (√3)² + 2×√3×2 + 2² = 3 + 4√3 + 4 = 7 + 4√3
E(x) = (2√3 - 1)² + (√3 + 2)² ∈ N
E(x) =13 - 4√3 + 7 + 4√3
E(x) = 13 + 7 + 4√3 - 4√3
E(x) = 20 + 0
E(x) = 20 ∈ N
(a-b)² = a² - 2ab + b²
(2√3 - 1)² = (2√3)² - 2×2√3×1 + 1² = 12 - 4√3 + 1 = 13 - 4√3
(√3 + 2)² = (√3)² + 2×√3×2 + 2² = 3 + 4√3 + 4 = 7 + 4√3
E(x) = (2√3 - 1)² + (√3 + 2)² ∈ N
E(x) =13 - 4√3 + 7 + 4√3
E(x) = 13 + 7 + 4√3 - 4√3
E(x) = 20 + 0
E(x) = 20 ∈ N
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Chimie,
8 ani în urmă
Istorie,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă