Limba română, întrebare adresată de cristinamitu, 8 ani în urmă

Ajutir va rog frumos​

Anexe:

cristinamitu: Va rog mult dar sa nu fie copiată

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Oli063
0

Usor ca pana

   Ma aflam in laboratorul domnului Stie-tot, inca lucra la una dintre cele mai noi inventii ale sale, trenul zburator. Da, stiu la ce va ganditi, ce e asta? Asta nu e avion? Nu. Este, cum ii sugereaza si numele, un tren zburator, fumul sau conxine un gaz secret care il face de o suta de ori mai usor decat aerul, acesta avand acum posibilitatea sa pluteasca.

   Dintr-o data, doctorul exclama puternic:

   -E gata! Am reusit!

   In fata mea se ivea o locomotiva stralucitoare, neagra ca cerul noptii, iar daca te uitai atent puteai sa iti vezi propria reflexie in ea. Acel fum gri, mai usor ca pana, mai rapid decat vantul, se ridica in atmosfera odata cu mecanismul in sine, dar pe suprafata trenului au aparut doua bile scanteietoare si o gura vesela. Era un miracol!

   Chimicalele folosite de Stie-tot au adus locomotiva la viata. Aceasta zburda prin aer mai ceva ca copiii. Se juca cu fluturii si zbura cu pasarile, petrecand primele momente ale vietii in armonie totala cu natura.

  Din locul in care stateam, puteam observa cum aceasta incepe sa urmareasca un roi de fluturi multicolori, cu totii se indreptau spre livada de mere a domnului Petre. Asta nu era de bine!

   Am incercat sa ii opresc, dar am esuat mizerabil. Noul nostru prieten avea sa intre in belele...


cristinamitu: Puteai sa faci una de 80 de cuvinte te rog Ca e ora mult de scris
Alte întrebări interesante