Matematică, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

ajutooorrrr urrrrgeeeeennnnnttttt!!!!!

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de crisanemanuel
1
2·{2+2·[2+2·(6-2·x)]=28
2+2·[2+2·(6-2·x)]=28÷2
2+2·[2+2·(6-2·x)]=14
2·[2+2·(6-2·x)]=14-2
2·[2+2·(6-2·x)]=12
2+2·(6-2·x)=12÷2
2+2·(6-2·x)=6
2·(6-2·x)=6-2
2·(6-2·x)=4
6-2·x=4÷2
6-2·x=2⇒2·x=6-2⇒2·x=4⇒x=4÷2⇒x=2

crisanemanuel: am si eu o sora cls a 4-a si asa rezolva la scoala
crisanemanuel: ti-am facut toti pasii
Alte întrebări interesante