Limba română, întrebare adresată de teodora17gabrie, 9 ani în urmă

AJUTOOR !! E URGENT !! AM Pus 40 DE PUNCTE !! VA ROOOG !!!
Alcatuiti o compunere cu titlul 'Copilarie' pornind de la urmatorul citat ''Asa eram eu la varsta cea fericita si asa cred ca au fost toti copiii , de cand ii lumea asta si pamantul. '' - Ion Creanga - Amintiri din copilarie

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de rici20
1
                                  Copilarie
 
 
  Niste copii se jucau afara pe strada deoarece mai aveau o spatamana de vacanta,si sau gandit ei sa se joace pana cand au ei ocaia,ca cand intra in clasele gimnaziale nu prea o sa aiba timp de joaca.
a trecut un adullt pe acolo si le a zis copiilor.
COPII JUCATIVA CAT TIMP AVETI CA MAI TARZIU O SA FIE FOARTE GREU
EI S-AU DUS IN CASELE LOR
          

vladutz1020: faina compunerea
Răspuns de florinachef
5
Copilaria este cea mai frumoasa etapa prin care poate trece un om. Ei bine, la varsta aceasta totul este foarte frumos. Un copil nu are griji si are parte de ceea ce e mai bun. Cand esti mic, toti au grija de tine, ca tie sa iti fie cel mai bine, ca tu sa primesti ce e mai bun. Copilăria reprezintă pentru oricine un tărâm de poveste. Nimeni nu ştie când începe şi când se termină.Copilăria va rămâne mereu proaspătă în memoria noastra și va fi în permanență un reper despre ce înseamnă fericirea. Atât timp cât vom avea în suflet o bucățică din copilăria noastra fericită, cred că ne vom putea păstra un zâmbet pe față, indiferent de încercările prin care ne va purta viața.

avoichita: VA MULTUMESC FRUMOS
Alte întrebări interesante