Limba română, întrebare adresată de andreeaneamtu83, 9 ani în urmă

Ajutoor!o compunere de 80-100 de cuvinte
Despre tara mea

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
3
Tara noastră este una cu peisaje foarte frumoase.De exemplu de pe un munte de 2000 de metri înălțime Tara noastră se vede foarte foarte frumos mai ales toamna sau iarna.Tara noastra in zona montană se vede foarte verde vara iar iarna se vede Alba .Este ceva aparte.
În orașele cu număr mare de locuitori oxigenul este foarte redus din cauza tăierii copacilor si poluării mediului cu fum de la mașină.Dar tot oamenii pot supraviețui cu bine.Blocurile din orașele mari poate ajunge până la 20,30 de etaje.Dar nu ar fi bine să se construiască atât de inalte deoarece când o fi un cutremur mai mare s-ar demola si ar avea număr mare de răniți.
Draga Românie!!!!!
Răspuns de alexuna1234
3
Tara mea este cea mai frumoasa . Ea este România. Ma mandresc cu ea pentru că am posibilitatea.
În țară această găsești munți,dealuri,campii ,tot ce îți dorești. Are ,din anumite orașe o priveliște.... minunată. Stiu ca unii ar spune că nu este frumoasa dar eu, doar când mă gândesc la ea îmi vine să sar in sus.
Numele meu este(scrii numele) si îmi ador tara.Ea mă face să fiu mândră de unde locuiesc si ce practic si la noi în țară este după părerea mea cel mai tare sper sa te fi ajutat
Alte întrebări interesante