Limba română, întrebare adresată de madalinagabrie03, 9 ani în urmă

AJUTOOR, VA ROG!!!!! TEMA E PT MAINE!!!!!vreau o COMPUNERE cu titlul INTAI IUNIE, ZIUA COPILUILUI DE 10-15 RANDURI PLZZZZ FAC ORICE DAU COROANA!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de emiliabartic
5
Ziua copilului este un prilej de a sarbatori copilaria, de a oferi sprijin copiilor, de a inspira comunitatea si familia noastra, de a aprecia si iubi copiii si de ce nu de a-i pregati pentru un viitor sanatos, fericit si plin de succese. De Ziua Copilului fiecare copil este liber să facă ce vrea el. Poate să zboare, să cânte pe un nor, să danseze cu stropii de ploaie, să își transforme casa în una de ciocolată cu alune, să renunțe la școală, să aibă numai note de 10 în catalog, să dea cea mai mare petrecere, să vorbească cu animalele…Acum cand scriu aceste randuri, ma las prada vrajii aducerilor aminte, si revad prin fata ochilor si-a mintii, anii COPILARIEI MELE, stapanit fiind de sentimente contradictorii.COPILARIA este un adevarat mit al reinnoirii, este cea mai frumoasa etapa a vietii omului pe pamant.Copilaria mea mi se pare un vis prea indepartat, dar totusi imi aduc aminte bine despre toate cele intamplate: joaca cu mingea din cauciuc pe islazul comunal, scaldatul in apa cada.

emiliabartic: de ce pui atatea intrebari si imi faci mie notificari?
madalinagabrie03: aha inseamna ca le-ai luat de pe net la fel ca COMPUNEREA nu-i asa??????????1
emiliabartic: auzi da tu de ce tu iti faci tema singur ia spune
madalinagabrie03: eu sunt fata! nu baiat! ca tare desteapta esti ca vad ca si comentezi dupa ce ca ei tot de pe net!
emiliabartic: pai da eu de unde sa stiu ca esti fata....uite,daca esti fata chiar am pretentii.
madalinagabrie03: ce pretentii ca tu sa comentezi si eu sa tac? ... mai degraba nu mai vb cu tine ca nici nu te duce mintea!
emiliabartic: Ia vezi ca deja ajungi la jignire!Vezi ca eu nu te-am jignit!Ai grija cum vorbesti ca pot si eu sa fac asta chiar foarte usor!
madalinagabrie03: eu nu vreau sa ma cert dar tu nu ma lasi! ia gata ca nu mai zic nimic!
emiliabartic: Eu prima data la scoala imi fac temele singura mai ales compunerile sunt niste lucruri care se mai dau si la examene,concursuri si trebuie sa le faci singura.Eu spun ce e bine oentru tine,nu fac nimic rau!
emiliabartic: pentru*
Alte întrebări interesante