Limba română, întrebare adresată de mirelemarcela87, 8 ani în urmă

ajutor ajutor am nevoie Este urgent​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ruxig385
1

Răspuns:

s1,pct1. probleme in a termina temele in timp util pentru a reusi sa facabmacar o pl8mbare pe zi pentru recreere si a învăța pt toate materiile.

pct2.trezit dimineatabla ora 7, splat 20 de minutele, mancat mic dejun 30 de minute, ora 8, scoala online, ora 12 terminarea scoalei online, ora 12:30 meditatiibpentru diferite materii, ora 14:30 pauza de pranz. ora 15:00 inceperea temelor la diferite materii ce dureaza in total pana la aproximativ ora 20:00. ora 20:00 cina, apoi dus/baie aprox 30-40 de minute, stat cubparintii inca 30 de mine si in jurul orei 21:30 maxim 22:00 ora de somn.

sesiunea2.pct1. Am obsevat ca tinand un jurnal, ma ajuta sa inteleg mai bine activitatile pe care le am de facut si sa nu omit nici un pas.

pct2. aspect povitiv faptul ca pot sa fac toate lucrurile urgent necesare pentru activitatile de scolar. aspecte negative, faptul ca nu mai am timp pentru recreere si pentru a avansa din punc de vedere social, oboseala acumulata.

pct3. dificultatie sunt datorita programului foarte incarcat atat acasa cat si dat de scoala.Modalitate de imbunatatire a orarului in afara lectiilor facute in clasa, doar cateva exercitii date acasa doar pentru a exersa pentru a doua zi, fara incarcare excesiva de program

pct4. Modalitate ar fi oferta invatatorului/ profesorului de a face lectiile in clasa si de a da exercitii doar de a aduce aminte ca tema si nu excesiv cum se intampla in acest momentan


ruxig385: da coroana si aboneazate
mirelemarcela87: ok
mirelemarcela87: gata
mirelemarcela87: am postat o nouă o întrebare poate te poți uita un pic pe ea
Alte întrebări interesante