Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

ajutor am nevoie de o compunere despre un lucru preferat sau fiinta
va dau corona si punctele mele .​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de beea2289
4
Obiectul meu preferat este telefonul mobil.A fost un cadou primit de la parintii mei.Il folosesc pentru a asculta muzica si uneori pentru a ma juca.In fiecare zi ,de cite ori am ocazia sa joc,cite un joc pe telefonul meu .Ma joc mult incit bateria telefonului tine o singura zi.Imi place sa joc :"Fruit Ninja" Subway surf:"Temple run:""FarmVille"si" Fashion Story".Acestea sunt 5 jocuri noi,de ultima generatie,iar pentru mine reprezinta cea mai buna metoda de a-mi petrece timpul liber.De cind l-am primit este lucru de care nu ma despar oriunde as merge.Totodata,pot spune ca de cind il am nu am momente in care sa ma plictisesc.Mereu gasesc jocuri care sa-mi atraga atentia ,astfel incit chear cele mai urite momente le pot transforma in clipe frumoase...



Coronița ?
Răspuns de viseanmihaita
3

Răspuns:

Față de anumite obiecte sau ființe oamenii manifestă un puternic atașament.

În cazul meu , cel mai de preț lucru pe care îl am și nu aș renunța pentru nimic în lume la el , este un cățel care a crescut o dată cu mine. Acest cățel îmi este prieten de mai bine de 6 ani , iar relația dintre mine și el este cu totul specială. Îl cheamă " michii". Suntem ca frații, suntem nedespărțiți, suntem o echipă formidabilă împreună. Atunci cand sunt trist , frustrat , îngrijorat din diverse motive, el mă face să zâmbesc, să râd, să ies din captivitatea unei zone negative. Însă și eu sunt alături de el atunci când are nevoie de mine mai mult ca oricand. De exemplu, într-o dimineață, vara, michii s-a simțit foarte rău. Am chemat medicul veterinar care ne-a dat câteva medicamente necesare și a spus că se va face bine curând. Bietul meu cățel era foarte trist, abia dacă mânca. Știam că michii are mare nevoie să-i fiu alaturi așa că nu m-am dezlipi de lângă el nici măcar noaptea , facându-mi un mic pătuț pentru a fi aprope de el. În cele din urmă s-a însănătoșit și am început să ne distrăm din nou. Eu și acest cățel suntem solidari unul față de celălat și în același timp un exemplu de urmat. Oamenii care își abandonează animalele de companie în stradă ca pe niște bunuri de care s-au săturat, dau dovadă de o foarte mare răutate, săvârșind o astfel de infamie.

Așadar, relația mea cu michii este una unica, strâns legată, fiecare fiind preferatul celuilalt, adică eu al lui michii și michii al meu.

Explicație:

● Dacă dorești poți schimba numele cățelului sau chiar animalul de companie.

● Dacă ți-ar fi mai de folos o compunere despre un obiect preferat decât despre o ființă, doar îmi transmiți un mesaj.


viseanmihaita: Sigur ! Incerc să o fac cât pot de repede.
viseanmihaita: Poți te rog să mai pui o dată întrebarea, pentru că nu-ți mai pot raspunde aici ! Multumesc.
viseanmihaita: Nu ți-am văzut întrebarea în zona " filtrează întrebări ". Te-ai răzgândit ?
Alte întrebări interesante