Limba română, întrebare adresată de miruna0505, 8 ani în urmă

Ajutor!! Am nevoie de un referat despre "Maladii ale secolului 21​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de sebastiantrifas17
1

Viaţa modernă oferă o multitudine de oportunităţi, de la tehnologiile moderne invazive şi până la automatizarea tuturor lucrurilor. Specialiştii site-ului Howstuffworks.com spun că toate acestea ne afectează în mod pozitiv condiţia socială, deoarece ne uşurează munca, dar, din păcate, ne afectează sănătatea. Experţii au alcătuit un top al celor mai frecvente afecţiuni al secolului XXI...

1.Probleme cu auzul. Acestea apar din cauza folosirii pe o perioadă de timp îndelungată a mp3 playerelor sau ipod-uri, la un volum ridicat. Potrivit specialiştilor, adolescenţii sunt predispuşi la aceste afecţiuni. Astfel, se recomandă limitarea folosirii acestor dispozitive la maxim o oră pe zi. Mai mult, reducerea volumului la care se ascultă muzica este o altă măsură pentru prevenirea apariţiei problemelor grave de auz..

2.Formarea de cheaguri de sânge în special în zona picioarelor este o afecţiune cauzată de sedentarism. Potrivit experţilor, afecţiunea se manifestă prin apariţia durerilor articulare, care apar atunci când vrem să ne ridicăm. Se recomandă mişcarea chiar şi atunci când munca nu implică acest lucru. Zece minute de plimbare prin birou pare a fi soluţia ideală pentru a preveni apariţia cheagurilor..

3.Depresia este o afecţiune comună în rândul tinerilor. Experţii precizează că termenele limită presante şi stresul sunt principalele cauze ale apariţiei stărilor de anxietate, a atacurilor de panică şi a depresiei, care pot conduce chiar la apariţia bolilor cardiovasculare sau producerea infarctului. Se recomandă stabilirea unui program riguros şi evitarea amânării lucrărilor până la termenul limită, pentru a nu claca..


miruna0505: Multumesc foarte mult
sebastiantrifas17: placerea mea :)
miruna0505: :))
Alte întrebări interesante