Limba română, întrebare adresată de stansara46, 9 ani în urmă

Ajutor, am nevoie urgent de acest raspuns.. trebuie sa comentez acest proverb "Prietenia este cel mai perfect sentiment uman,deoarece este cel mai pur si profund ".- proverbul este in franceza.. dar l-am tradus... va rog, ajutati-ma...am nevoie urgent

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alinacary
1
Prietenia este cel mai perfect sentiment uman,deoarece este cel mai pur si..Cand ai prieteni viata viata ta nu va fi nicioadata plictisitoare si cand ai prieteni langa tine la rau iti da putere sa mergi mai departe ,acest sentiment nu poate fi simtit de nimeni daca nu e trait .

Răspuns de Utilizator anonim
1
Nu poate fi conceputa viata fara prieteni. De unul singur, omul nu poate trai. Are nevoie de cineva care sa-i fie alaturi, sa-l inteleaga, sa-l sfatuiasca. Prietenia este un sentiment pe care doar oamenii il pot impartasii perfect. Pentru restul vietuitoarelor, acest sentiment este asociat cu hrana, instinctul de turma  sau cu recompensa.

Il ne peut pas imaginer la vie sans amis . Par toi-même un homme ne peut pas vivre . Il a besoin de quelqu'un pour être avec lui , de le comprendre , de le conseiller . L'amitié est un sentiment que seules les personnes peuvent partager parfaitement . Pour le reste des êtres vivants , ce sentiment est associé à la nutrition , l'instinct de troupeau ou de récompense .
Alte întrebări interesante